Υλικά

Η αναζήτηση για το τέλειο προϊόν σας μπορεί να είναι μια δύσκολη εργασία. Εδώ έχουμε αναλύσει τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα αντικείμενα για την κατασκευή πινακίδων, βραβείων, ετικετών, κονκάρδων και άλλων. Θα βρείτε υλικά σήμανσης, όπως πολύχρωμα πλαστικά πλαίσια, για να ταιριάζουν σε κάθε ανάγκη. Ανακαλύψτε νέα αξεσουάρ χαρακτικής όπως οξειδωτικά, ταινία αφρού, CerMark, TherMark, μαγνητικές ταινίες, σπρέι, υλικά  λίπανσης και προμήθειες καθαρισμού.

  1. Τα πλαστικά υλικά για Laser/Router περιέχουν όλα τα πλαστικά φύλλα χάραξης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε με Laser είτε με περιστροφική / μηχανική χάραξη.
  1. Τα πλαστικά υλικά για Router περιέχουν πλαστικά φύλλα που χαράζονται με περιστρεφόμενη χάραξη. Αυτά τα φύλλα περιλαμβάνουν υλικά όπως ABS και PVC, τα οποία είναι γενικά λιγότερο ακριβά από τα ακρυλικά και άλλα γνωστά υλικά που χρησιμοποιούνται για τις μηχανές Laser.
  1. Τα μεταλλικά υλικά για Laser-Router περιέχουν τόσο μεταλλικά όσο και πλαστικά υλικά, τα οποία είναι ιδανικά τόσο για χαρακτική όσο και για περιστροφική χάραξη. Το πλαστικό σε αυτή την ομάδα έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει με μέταλλο χωρίς την ταλαιπωρία και τη δαπάνη του μετάλλου.
  1. Τα προϊόντα σήμανσης περιλαμβάνουν βάσεις για τις πινακίδες  σήμανσης και ονομάτων για να σας βοηθήσουν να φτιάξετε την καλύτερη σήμανση ποιότητας για τους πελάτες σας.
  1. Τα αξεσουάρ χαρακτικής περιέχουν προϊόντα όπως ταινίες & κόλλες, περιστροφική λίπανση μηχανών, καθαριστικά οπτικών λέιζερ, οξειδωτικά μέσα, συστήματα χρωματισμού και πολλά άλλα.
  1. Έτοιμα για χάραξη προϊόντα είναι μια ευπρόσδεκτη ανακούφιση σε πολλούς επαγγελματίες χαράκτες. Αυτά είναι προϊόντα που απαιτούν απλή και γρήγορη χάραξη σε αντικείμενα όπως κονκάρδες, πινακίδες πόρτας , πινακίδες για ζωάκια και πολλά άλλα.
  1. Τα διαμάντια και τα κοπίδια είναι απαραίτητα ανταλλακτικά για τα Router. Μέσα από μια μεγάλη γκάμα για χάραξη σε πλαστικά, μεταλλικά, υψηλής ταχύτητας χάλυβα, καρβίδιο, οι επιλογές είναι ατελείωτες. Εάν δεν βλέπετε τον κόφτη σας εδώ, επικοινωνήστε με το γραφείο μας και μπορούμε να δημιουργήσουμε οποιοδήποτε προσαρμοσμένο κόπτη χρειάζεστε.
  1. Υλικά κατά παραγγελία. Μπορούμε το κόψουμε στο μέγεθος που θέλετε τις πλάκες χάραξης. Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνατε σα χρώμα; Η Gravograph μπορει να σς το φτιάξει (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις )
  1. Τεχνικά θέματα, οδηγοί κοπιδιών technical/safety data sheets όλα μαζεμένα εδώ για την ταχύτερη εξυπηρέτηση.

Πλαστικά υλικά για Laser/Router

Gravographellas-Πλαστικά υλικά για Laser/Router

Βάσεις πινακίδων

Gravographellas-Βάσεις πινακίδων

Κοπίδια και Διαμάντια

Gravographellas-Κοπίδια και Διαμάντια

Πλαστικά υλικά για Router

Gravographellas-Πλαστικά υλικά για Router

Αξεσουάρ χάραξης

Gravographellas-Αξεσουάρ χάραξης

Ξύλα

ΞΥΛΟ LASER

Μεταλλικά υλικά για Laser/Router

Gravographellas-Μεταλλικά υλικά για Laser/Router

Έτοιμα υλικά προς χάραξη

Gravographellas-Έτοιμα υλικά προς χάραξη

Κατάλογος Υλίκων

Gravographellas-Τεχνικές προδιαγραφές
Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τηλέφωνο:

210 21 11 801

Email:

info@gravographellas.gr